Waarom kiezen voor WDV Totaalbouw

 1. Bouwen van A tot Z

  WDV Totaalbouw pakt het werk graag compleet voor u aan. Van het eerste advies tot en met de laatste oplevering. Maar ook als u al een plan heeft klaarliggen kunnen wij u verder helpen. Wij hebben de juiste vakmensen om tot de bouwrealisatie te komen.

 2. Van kleine verbouwing tot luxe villa

  WDV Totaalbouw pakt het van klein tot groot voor u aan. Van het bouwen van een serre of nieuwe badkamer tot het realiseren van een moderne villa of landelijke woning.

 3. Bouwgarant gecertificeerd

  Als lid van Bouwgarant en Bouwend Nederland staan wij garant voor kwaliteit in werk en communicatie. Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste hand zullen wij met opdrachtgevers en architect zorgen voor een goede afstemming tijdens de bouw maar ook in de nazorg daarvan. Wij houden graag persoonlijk contact met u.

 4. Vooraf inzicht in de bouwkosten

  Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke mensen en middelen wij moeten inzetten voor de realisatie van uw bouw. Op die manier kunnen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden en krijgt u vooraf inzicht in de bouwkosten.

 5. Een vaste groep vakmensen

  Wij werken met een vast team van vakmensen om tot de bouwrealisatie te komen. Denk o.a. aan architecten, timmerlieden, metselaars en installateurs met ieder hun eigen specialisatie.

 6. Kwaliteit in uitvoering en resultaat

  WDV Totaalbouw levert in alle opzichten kwaliteit. Dit uit zich in de juiste vakmensen, de beste bouwmiddelen en -materialen en persoonlijke zorg voor het gehele bouwproces.

Bouwen, verbouwen of renoveren?
Wij denken graag met u mee...

Laat u bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.