Bouwen van A tot Z

WDV Totaalbouw is een ervaren aannemersbedrijf dat van A tot Z voor u bouwt. Nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand; samen met u pakken wij het compleet en professioneel voor u aan.

 1. Bouwadvies

  Heeft u een idee voor nieuwbouw of een bouw-/verbouwplan voor uw woning of bedrijf? WDV Totaalbouw gaat graag met u rond de tafel zitten om te kijken hoe wij uw woonwensen kunnen realiseren. Samen kijken wij hoe we het bouwproces kunnen realiseren zodat de kwaliteit, de kosten en het gewenste resultaat uitstekend op elkaar worden afgestemd. Een goed idee verdient immers het beste bouwadvies.

 2. Architectenselectie

  Bij elk project bekijken wij samen welke architect het best bij uw woonwensen past. Een architect wordt geselecteerd op basis van zijn ervaring en affiniteit met het gebouw en u als gebruiker. Hij vertaalt uw woonwensen naar een prachtig ontwerp dat als uitgangspunt voor het verdere bouwproces gebruikt wordt. Heeft u al een architect in de arm genomen? Wij helpen u graag verder met de bouwrealisatie.

 3. Constructie- en bouwvoorbereiding

  Wanneer u tevreden bent over het ontwerp van de architect gaan de constructeurs en werkvoorbereiders van WDV Totaalbouw voor u aan het werk. Zij dragen o.a. zorg voor de bouwtechnische berekeningen en bijpassende werktekeningen.

 4. Bestek en planning

  Wanneer duidelijk is welke materialen en technieken er gebruikt gaan worden en welk tijdpad we gaan volgen, wordt er door WDV Totaalbouw een bestek geschreven. Dit geeft u inzicht in de planning, werkwijze en kosten van de bouw.

 5. Bouwrealisatie en –toezicht

  Hier komen we aan de kern van WDV Totaalbouw en het bouwproject. U als opdrachtgever vertrouwt de bouwuitvoering toe aan WDV Totaalbouw. Wij verzorgen met ons eigen team van vakmensen de realisatie van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast houden wij strak toezicht op het werk en resultaat van eventueel ingehuurde specialisten. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit waar WDV Totaalbouw voor staat.

 6. Afbouwcoördinatie

  WDV Totaalbouw gaat verder. . . Indien u wenst dragen wij zorg voor de complete afbouw van uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij aan: het verzorgen van een interieurarchitect, schilder of hovenier die uw tuin aanlegt. Wij nemen de nazorg van uw woning erg serieus en waarborgen de kwaliteit.

Bouwen, verbouwen of renoveren?
Wij denken graag met u mee...

Laat u bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.